+31 6 20 06 10 03 info@bensdesign.nl
Selecteer een pagina
Benjamin Chin-A-Sen

Benjamin Chin-A-Sen

Eigenaar Ben's Design

Geachte potentiële klant,

Hartelijk dank voor het kiezen van Ben’s Design. Ben’s Design is een klein startend bedrijf met veel ervaring en motivatie. Wij zullen er alles aan doen om u website te bouwen naar uw wil.

Vrijblijvende offerte

Een website moet de doelstellingen van uw bedrijf helpen realiseren. Maar online concurrentie is hevig en online succes is niet vanzelfsprekend. Concurrentie is letterlijk een muisklik verwijdert. Daarom is ‘gewoon een website’ vaak niet meer voldoende. Het is niet meer alleen belangrijk om klanten te bereiken maar juist om te overtuigen en te converteren.

Hoewel deze ontwikkelingen een website maken een hoop ingewikkelder maakt voor u, biedt het ook een zee van kansen. Daarom nemen we u bij Ben’s Design aan de hand mee om de juiste keuzes te maken welk de sleutel vormen tot uw online succes. Van strategie en ontwerp tot realisatie en optimalisatie.

Een nieuwe website is dus veel meer dan alleen een mooi plaatje en bij Ben’s Design weten we wat wel en niet werkt. Breng deze kennis samen met uw kennis van uw klanten en de markt en we hebben de eerste slag geslagen.

 

Als u het onderstaande formulier invult, proberen wij uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Tijdens kantooruren  krijgt u een passende- en vrijblijvende offerte naar u toe gestuurd. U mag uw wensen ook per e-mail sturen.

De offerte is vrij blijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden, en u zit nergens aan vast. De offerte is wel een week geldig. Na die week is de geldigheid van de offerte verlopen.

In het kader van de nieuwe AVG wetgeving
error: Afbeeldingen zijn beveiligd !!